divendres, 11 de desembre del 2009

PREUS PARTIT CATALUNYA-ARGENTINA

Companys, companyes

Ja tenim enllestit el tema de l’autocar per anar a veure la Selecció el dimarts 22 de desembre.

Si voleu agafar el pack d’entrada+ entrepà són 25 €
Si agafeu el pack d’autocar+ entrada+ entrepà són 35€

Les inscripcions s’han de fer a la caixa de Manresa al número de compte 2041 0100 18 0040026304

Marxarem a les 17:30 de la plaça fondandana.

Els menors de 16 han d’anar acompanyats d’un adult.

Per últim, informar-vos que hem qualifiquem de molt exitosa l’estada al passat mercat de Nadal, ja que a part de donar-nos a conèixer, vam recollir una seixantena d’adhesions i uns quants diners per a començar a finançar la campanya.

Ens veiem el dia 22.

Plataforma Agramunt decideix

dilluns, 7 de desembre del 2009

CATALUNYA-ARGENTINA

Estem organitzant un autocar per anar al Camp Nou, en motiu del partit de futbol que disputaran les seleccions nacionals de Catalunya i Argentina.

El partit es disputarà el dia 22 de desembre. Per a l’inscripció caldrà anar a Caixa de Manresa i fer l’abonament al núm. de compte: 2041 0100 18 0040026304. El preu inclourà l’entrada, l’autocar i entrepà.

Les entrades quedaran limitades al nombre de persones que ocupen l’autocar (60), i es donaran a mesura que es fan els pagaments. Per tant serà important anar-hi aviat. De seguida que tinguem el preu, el publicarem en aquest bloc i ja es podrà començar a reservar.

MERCAT DE NADAL


La plataforma “Agramunt decideix”, creada pel dret a decidir de la ciutadania, serà present el proper dia 8 de desembre, durant la celebració del Mercat de Nadal agramuntí.

Ens situarem als porxos de l’Ajuntament, i oferirem butlletes d’adhesió per col·laborar a la plataforma, la qual és oberta absolutament a tothom.

També tindrem unes guardioles per a fer recaptació, tenint en compte que hi haurà unes despeses necessàries per a tirar endavant la iniciativa.

A part de l’esmentat dia, Les butlletes i les guardioles tindran continuïtat. Ho podreu trobar en alguns comerços de la vila, que ja us anunciarem. Per tant s’hi podrà col·laborar en el moment que es vulgui.

La consulta que impulsa la plataforma, es durà a terme el proper 28 de febrer de 2010.

dimarts, 1 de desembre del 2009

PROPERA REUNIÓ

Dissabte 5 de desembre
9 del vespre+
Sala de Conferències del Casal

AGRAMUNT TAMBÉ SURT AL MAPA

ELS CATALANS MÉS MEDIÀTICS DONEN LA CARA PER LES CONSULTES


Els personatges públics i mediàtics catalans no són aliens al moviment de les consultes sobre la independència de Catalunya. Alguns ja han manifestat públicament el seu suport pel dret de decidir de la ciutadania i aquest dijous s'escenificarà amb la presentació d'un manifest signat per actors com Sergi López, Joel Joan, Emma Vilarasau, Carme Sansa o Toni Albà, el chef Santi Santamaria, el cantat Titot, la responsable d'Acció Cultural del País Valencià al Principat, el vicepresident de la Plataforma ProSeleccions, Mossèn Dalmau o l'expresident de la Unió de Pagesos, Pep Riera. El president del Barça, Joan Laporta, també ha expressat el seu suport al procés fent arribar una carta a la coordinadora santcugatenca. La Coordinadora per la consulta sobre la independència de Catalunya presentarà el manifest públicament aquest migdia, on es constat que 'ha arribat el moment que els catalans i catalanes decidim el nostre futur' i apostar amb decisió 'si volem esdevenir una nació sobirana plenament reconeguda en el context internacional i desplegar totes les nostres capacitats col·lectives.
FONT: directe.cat

Article de Víctor Alexandre. L'escriptor i periodista hi serà a Ponts a la Sala d'Actes on farà la xerrada "La consulta a Ponts, un acte de civisme i

No fa gaire, des d'aquí mateix, parlàvem de la necessitat de sumar esforços entre catalans i bascos tot treballant plegats en la reivindicació dels nostres drets. De la mateixa manera que els catalans no hauríem de restar indiferents quan l'Estat espanyol vulnera els drets democràtics al País Basc, també els bascos haurien d'intentar desenvolupar a casa seva el mateix procés de consultes populars que aquí estem portant a terme en diferents fases. Després de la fase inicial esplèndidament marcada per Arenys de Munt, ara són molts els municipis que estan treballant per celebrar una consulta el proper 13 de desembre i també són molts, potser incloent-hi alguns de les Illes, els que la tenen prevista per als mesos de febrer i abril de l'any vinent. Fins i tot la població gallega d'Arins, a prop de Santiago de Compostel·la, va dur a terme una consulta sobre la independència de Galícia en homenatge a Catalunya. El seu lema de campanya deia: "A Arins com a Arenys: independència". I la pregunta que feien era aquesta: "Vols que Galícia continuï essent una colònia com en els darrers 525 anys o, per contra, vols que a partir d'ara sigui quelcom completament diferent?"
Crec que seria molt interessant que aquests referèndums s'escampessin també com una taca d'oli per Euskal Herria i que, com a Catalunya, comptessin amb observadors internacionals. Es preveu que quan arribi el mes d'abril hauran celebrat la consulta uns 400 municipis catalans, cosa que ha posat molt nerviosos al PSOE i al PP. El president de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, per exemple, reivindicant l'espanyolitat dels gallecs, ha arribat a afirmar, sense enrojolar-se, que les consultes "s'han de castigar" exactament igual com es faria amb "qualsevol acte il·legal". Malauradament per a ell, tanmateix, el jutjat número 14 del contenciós administratiu de Barcelona ja va determinar que les consultes, sempre que no estiguin organitzades pels Ajuntaments, són perfectament legals.
Potser, atès que aquests referèndums no tenen caràcter vinculant, els municipis bascos amb majoria bascocèntrica pensin que el resultat no compensa el desplegament d'energia que requereixen, però no és cert. Sí que el compensa, i per diverses raons. De moment, diguem-ne tres: una, perquè situa la independència del país en el debat polític i abasta tots els àmbits socials; dos, perquè, en qualitat d'opositors, obliga a PP, PSOE i UPyD a alinear-se al costat de la Falange i els despulla com a nacionalistes espanyols; i tres, perquè destrueix d'una tacada el tòpic espanyolista segons el qual l'independentisme és minoritari. No és aquesta, una bona raó perquè catalans i bascos treballem plegats?
Víctor Alexandrewww.victoralexandre.cat
Font: e-notícies

CONSTITUÏDA LA PLATAFORMA AGRAMUNT DECIDEIX


Ja s'ha constituït a la nostra vila la plataforma ‘Agramunt decideix'. Després de diverses reunions prèvies finalment s'ha constituït la Plataforma que ha d'impulsar a la nostra Vila el referèndum sobre la independència de Catalunya, tal com es va celebrar a Arenys de Munt i com està previst que se celebri a altres municipis catalans el proper 13 de desembre. Una trentena d'assistents a la reunió van manifestar el seu suport a la iniciativa i es van comprometre a col·laborar, en la mesura de les seves possibilitats, en el procés que s'ha d'endegar per tal que a Agramunt també es pugui realitzar la consulta popular, la qual es preveu per a la primavera de l'any que ve. Les primeres accions previstes de la Plataforma són presentar-se oficialment a l'Ajuntament i després es crearan diversos grups de treball que es reuniran periòdicament per anar treballant en les diferents àrees d'actuació. La Plataforma té previst endegar tota una sèrie d'activitats per conscienciar i informar els agramuntins de la importància que té el fet que tots puguem participar encara que sigui d'una manera simbòlica en les decisions que afecten el futur del nostre país; i també mantenir-los informats del dia a dia fins arribar a les votacions. Per tal que la consulta sigui un èxit es vol comptar amb el major nombre de suport possible per part dels agramuntins. Per aquest motiu es vol posar a disposició de tothom un correu electrònic perquè tothom hi pugui contactar. Així mateix és previst constituir una pàgina web per facilitar la informació que es vagi produint i oferir contactes mitjançant el Facebook.
Font: Ràdio Sió

El periodista Vicent Sanchis (1961) és el primer personatge de 'Vull Votar', una sèrie que proposa a algunes personalitats que animin a la participació el 13 de desembre. En aquest vídeo Sanchis diu que s'ha d'aprofitar la democràcia limitada en què vivim i que, com que no és possible de votar en un referèndum vinculant, s'ha de votar el dia 13 per anhel de llibertat i per denunciar l'anomalia. VilaWeb publicarà cada dia, fins al de les votacions, una crida a la participació feta per un personatge conegut.